πληροφορίες ακύρωσηςΑπόσυρση
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε εντός δεκατεσσάρων ημερών χωρίς να δώσει οποιοδήποτε λόγο αυτό το συμβόλαιο. Η προθεσμία υπαναχώρησης είναι δεκατέσσερις ημέρες από την ημερομηνία κατά την οποία έχετε λάβει, ή έναν εκπρόσωπο του τρίτου σας που δεν είναι ο μεταφορέας, την κατοχή των αγαθών ή έχει.
Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχωρήσεως θα πρέπει να μας ενημερώσει μέσω σαφούς δήλωσης (π.χ., που αποστέλλονται με ταχυδρομείο, φαξ ή e-mail) για την απόφασή σας να αποσυρθεί από την παρούσα σύμβαση. Είστε σίγουροι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης που δεν είναι υποχρεωτική, ωστόσο.
Για την τήρηση της προθεσμίας ανάκλησης αρκεί για να στείλετε το μήνυμα σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης πριν από τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης.

Η ανάκληση θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση:

Kingworx GmbH
Εταιρεία για το εμπόριο και τη χρήση των δικαιωμάτων και των αγαθών
Industriestr. 2
D-66280 Sulzbach
Γερμανία
Fax: +49 (0) 681 - 948 948 97
Τηλέφωνο: +49 (0) 681 - 965 900 22
E-mail: info@xalia-kentro.com

Συνέπειες ανάκλησης

Εάν αποχωρήσει από την παρούσα σύμβαση, θα σας δώσει όλες τις πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής (με εξαίρεση τις πρόσθετες δαπάνες που απορρέουν από το γεγονός ότι έχετε επιλέξει ένα είδος παράδοσης άλλο από εκείνο που προσφέρεται από εμάς ακριβά τυποποιημένο τρόπο παράδοσης έχουν), και πρέπει να επιστραφεί αμέσως το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία η προκήρυξη που λαμβάνονται μέσω ακύρωση σας από αυτό το συμβόλαιο μαζί μας. Για αυτό αποπληρωμής, χρησιμοποιούμε την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός αν ρητά συμφωνηθεί διαφορετικά? σε κάθε περίπτωση, θα χρεωθείτε το κόστος για την αποπληρωμή.
Εμείς θα συλλέξουμε τα αγαθά από τη στιγμή που αναφέρατε τη διεύθυνση παράδοσης. Θα πρέπει να φέρουν τις τακτικές δαπάνες της επιστροφής, εφόσον τα παραδοθέντα προϊόντα που παραγγέλθηκαν και αντιστοιχεί στην τιμή των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων δεν υπερβαίνει το ποσό των 100 ευρώ ή εάν είστε σε υψηλότερη τιμή το πράγμα κατά τον χρόνο της ανάκλησης ακόμα η επιστροφή ή έχουν υπό την προϋπόθεση συμβατικώς συμφωνηθέντων μερική πληρωμή. Διαφορετικά, η επιστροφή είναι δωρεάν για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να πληρώσουν για τυχόν μείωση της αξίας των εμπορευμάτων, εφόσον η υποβάθμιση της αξίας τους οφείλεται σε ένα δεν χρειάζεται να εξεταστεί το είδος, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των προϊόντων που ασχολούνται μαζί σας.
 

Το δικαίωμα αυτό δεν εφαρμόζονται σε εξ αποστάσεως συμβάσεις
- Η προμήθεια των προϊόντων που παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη ή
- Είναι σαφώς προσαρμοσμένο στις προσωπικές ανάγκες ή
- Που δεν είναι κατάλληλες λόγω της κατάστασής τους για την επιστροφή ή
- Μπορεί να χαλάσει γρήγορα ή
- Ποιανού ημερομηνία λήξης έχει περάσει,
- Η προμήθεια του ήχου ή εγγραφών βίντεο ή λογισμικού, εάν έχουν παραδοθεί οι φορείς δεδομένων έχουν αποσφραγιστεί από τον καταναλωτή ή
- Η προμήθεια εφημερίδων και περιοδικών, εκτός εάν ο καταναλωτής έχει δώσει το τηλέφωνό του συμβολαίου του.

Τέλος της ακύρωσης.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα απόσυρσης μοντέλο για την ανάκληση,
αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε επίσης ανεπίσημα χρησιμοποιήσετε το δικό σας μοναδικό κείμενο από το σαφώς προφανές ότι αποσύρει από την αγορά. Παρακαλούμε Αν είναι δυνατόν, αναφέροντας το τιμολόγιο ή αριθμός παραγγελίας.
Αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης παρακαλώ αντιγράψτε το κείμενο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να info@xalia-kentro.com ή ένα γράμμα και συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες από.Ο νομοθέτης στο παράρτημα 2 του άρθρου 246α § 1, παράγραφος 2, εδάφιο 1 αριθμός 1 και § 2, παράγραφος 2, σημείο 2, το σχέδιο νόμου, η οποία διατίθεται το ακόλουθο έντυπο υπαναχώρησης μοντέλο:

Υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης

(Αν θέλετε να ακυρώσετε τη σύμβαση, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και να το στείλετε πίσω.)
• Στο Kingworx GmbH Εταιρεία στο εμπόριο και τη χρήση των δικαιωμάτων και των εμπορευμάτων, Industriestr. 2, 66280 Sulzbach, Sulzbach, info@xalia-kentro.com, +49 (0) 681 - 965 900 22, +49 (0) 681 - 948 948 97:
• Δηλώνω ακυρώσει την από εμένα (*) που έχει συναφθεί σύμβαση για την αγορά των ακόλουθων προϊόντων (*) / παροχή των ακόλουθων υπηρεσιών (*)
• Διορίστηκε στις (*) / που παρελήφθη στις (*)
• το όνομα / καταναλωτή (-ών)
• τη διεύθυνση του προσώπου / καταναλωτή (-ών)
• η καταναλωτών Υπογραφή / (α) (με το μήνυμα σε χαρτί)
• Ημερομηνία
(*) Διαγράφεται η περιττή ένδειξη.


συνέχεια